Tapahtumat ja henkilöstövuokraus

Red Events on tapahtumat ja henkilöstövuokraus -alan yritys, joka tarjoaa monipuoliset yritys- ja yleisötapahtumat, promootiot ja myynninedistämiskampanjat yrityksille. Meillä on vuosien kokemus alalta, ja olemme erikoistuneet tarjoamaan ammattitaitoista tapahtumapalvelua ympäri Suomen.

Ymmärrämme tapahtumien ja promootioiden tärkeyden yrityksen markkinoinnissa ja brändin rakentamisessa. Siksi panostamme aina laadukkaaseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan, jotka ovat iloisia ja palvelualttiita asiakaspalvelijoita. Henkilöstömme on valmiina auttamaan toteuttamaan niin pienet kuin suuret projektit, ja heillä on vankka kokemus eri tapahtumien järjestämisestä.

Red Events Oy:n juuret

Red Events Oy:n tarina sai alkunsa vuonna 2006 Helsingin Jäähallissa, kun HIFK:n cheerleader-ryhmän vetovastuu siirtyi nykyisen Red Eventsin toimitusjohtajan, Lotta Hurskaisen käsiin.

Red Events on pitänyt juurensa ja punaisen värin edelleen osana brändiään. Vuosien varrella olemme kasvaneet merkittäväksi tapahtumatuotantoja tuottavaksi ja promootiohenkilökuntaa tarjoavaksi yritykseksi. Meillä on valtakunnan kattavin ja ammattitaitoisin tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaverkosto, joka toteuttaa viikoittain eri tuotemerkkien tuotteiden tai palveluiden myyntiä, maistatuksia, promootioita ja esittelyjä messuilla, tapahtumissa ja kauppapaikoilla.

Ammattitaitoista tapahtumapalvelua vuosien kokemuksella

Red Events on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista tapahtumapalvelua vuosien kokemuksella. Meidän tapahtumatoimistomme toteuttaa kaikenlaiset yritysten tapahtumat ja yleisötapahtumat. Olemme erikoistuneet myös promootioihin ja myynninedistämiskampanjoihin, jotka auttavat yrityksiä markkinoimaan ja edistämään tuotteitaan tai palveluitaan.

Tapahtumiemme ja promootioidemme onnistuminen perustuu laadukkaaseen henkilöstöömme. Heillä on paitsi ammattitaitoa myös iloista ja palvelualttiita asennetta. Tiedämme, että hyvin toteutettu tapahtuma tai promootio voi olla brändin kannalta merkittävä tekijä, ja siksi työskentelemme aina huolella ja intohimolla jokaisen projektin parissa.

Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko tehdä varauksen? Ota meihin yhteyttä:

Red Events Oy

Olemme täällä auttaaksemme ja tekemässä tapahtumastasi ikimuistoisen!