Red Events – Tapahtumien toteutuksen paras valinta

Tervetuloa Red Eventsin yritys- ja yleisötapahtumien, promootioiden sekä myynninedistämiskampanjoiden maailmaan. Vuosien kokemuksella tuotamme monipuolisia ja onnistuneita tapahtumia yrityksille ympäri Suomen. Luotettavuus, ammattitaito ja ilo ovat keskeisiä arvojamme, joilla toteutamme sekä pienet että suuret projektit.

Red Events Oy:n tarina sai alkunsa vuonna 2006 Helsingin Jäähallissa, kun nykyinen toimitusjohtajamme, Lotta Hurskainen, otti vetovastuun HIFK:n cheerleader-ryhmästä. Ryhmän suosio kasvoi räjähdysmäisesti, ja näin syntyi ammattimainen tapahtumatoimisto.  Olemme siis toimineet alalla jo lähes kahdenkymmen vuoden ajan, joten meillä on vankka osaaminen ja kokemus tapahtumien toteutuksesta.

Yritys- ja yleisötapahtumat räätälöitynä juuri sinulle

Red Events on ylpeä siitä, että pystymme tarjoamaan monipuolisia ja räätälöityjä yritys- ja yleisötapahtumia. Ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja vaatii omanlaisensa lähestymistavan. Tapahtumatiimimme on sitoutunut luomaan juuri sinun toiveitasi ja tavoitteitasi vastaavan tapahtuman, oli kyseessä sitten yritysseminaari, tuotelanseeraus tai vaikkapa asiakastilaisuus.

Laaja palveluvalikoimamme sisältää kaiken tarvittavan aina tapahtumasuunnittelusta toteutukseen. Meiltä saat apua esimerkiksi ohjelman suunnittelussa, näyttävän lavarakenteen rakentamisessa, ammattitaitoisen tapahtumanhenkilökunnan vuokrauksessa sekä tapahtumajärjestelyissä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on iloinen ja palvelualtis, ja heidän avullaan tapahtumasi sujuu vaivatta ja vieraasi viihtyvät. Me Red Eventsilla haluamme tehdä tapahtuman toteutuksesta sinulle mahdollisimman helppoa ja stressitöntä, jotta voit keskittyä itse tapahtuman viimeistelyyn ja nauttia hetkestä.

Promootiohenkilökuntaa aina tarpeen mukaan

Red Events tarjoaa myös aktiivista ja myyntihenkistä promootiohenkilökuntaa ympäri Suomen. Näyttävästi pukeutuneet ja viestinnän ammattilaiset promotoivat ja maistattavat viikoittain eri tuotemerkkien tuotteita tai palveluita messuilla, tapahtumissa ja kauppapaikoilla. Tämä on erinomainen tapa tuoda tuotesanoma asiakkaille lähemmäs ja saada aikaan elämyksiä. Promootiohenkilökuntamme on tarkasti valittu, ja heidän ammattitaitonsa ja positiivinen asenteensa takaavat onnistuneen kohtaamisen tuotemerkkisi ja asiakkaittesi välillä.

Haluamme olla valintasi paras tapahtumien toteuttaja. Luotettavuus, korkeatasoinen ammattitaito ja iloinen palveluhenkisyys erottavat meidät muista. Jos kaipaat onnistunutta ja vaivatonta tapahtumaa tai promootiokampanjaa, ota yhteyttä Red Eventsiin. Olemme valmiina auttamaan sinua toteuttamaan juuri sellaisen tapahtuman tai promootion kuin olet aina halunnut. Toimimme yhteistyössä asiakkaanamme ja luomme sinulle unohtumattoman kokemuksen. Lupaamme, että tyytyväisyys on tähtäämme, ja teemme kaikkemme ylittääksemme odotuksesi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa Red Events tapahtumiesi toteuttajaksi!

Red Events Oy

Olemme innolla valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja tekemään tapahtumastasi unohtumattoman

Tervetuloa Red Events -elämykseen