Tapahtumat ja henkilöstövuokraus

Tervetuloa Red Events Oy:n maailmaan, jossa luovuus ja innovaatiot kohtaavat tapahtumien erikoispiirteiden kautta. Olemme monipuolinen tapahtuma- ja henkilöstövuokrausalan yritys, joka tuottaa laadukkaita yritys- ja yleisötapahtumia, promootioita sekä myynninedistämiskampanjoita yrityksille ympäri Suomen. Toimintamme ytimessä on vuokrata aktiivista ja myyntihenkistä tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaa, joka on iloista, ammattitaitoista ja palvelualttiina aina asiakkaidemme käytössä.

Red Events Oy:n tarina juontaa juurensa vuoteen 2006, jolloin nykyisen toimitusjohtajamme Lotta Hurskaisen käsiin siirtyi HIFK:n cheerleader-ryhmän vetäjän valtikka. Suositun ryhmän menestys oli niin huomattavaa, että päätimme yhtiöittää toiminnan ja perustaa tapahtumatoimisto Red Events Oy:n.

Luovuus ja innovaatiot tapahtumien erikoispiirteinä

Red Events on sitoutunut tuottamaan tapahtumia ja promootioita, jotka erottuvat luovuudellaan ja innovaatioillaan. Me emme tyydy perinteiseen, vaan pyrimme aina luomaan unohtumattomia kokemuksia niin pieniin kuin suuriin projekteihin. Tapahtuman suunnittelusta toteutukseen asti olemme asiakkaidemme tukena ja autamme heitä loistamaan omassa alueessaan.

Yksi vahvuutemme on laaja ja ammattitaitoinen tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaverkostomme, joka on yksi valtakunnan kattavimmista. Henkilökuntamme on erikoistunut myymään, maistattamaan, promoamaan ja esittelemään eri tuotemerkkien tuotteita tai palveluita messuilla, tapahtumissa ja kauppapaikoilla. Meidän tavoitteenamme on herättää asiakkaidemme brändit eloon ja saada yleisö innostumaan.

Red Eventsin tapahtumien erikoispiirteisiin kuuluvat myös ainutlaatuiset ja luovat konseptit. Jokainen tapahtuma suunnitellaan huolella ja yksityiskohdat ovat meille tärkeitä. Visuaalinen ilme, äänimaailma ja kokonaisvaltainen elämys luovat tapahtumastamme unohtumattoman. Uskomme siihen, että tapahtuman tunnelma ja viestit jäävät ihmisten mieleen pitkäksi aikaa, ja siksi panostamme jatkuvasti uusiin ideoihin ja ratkaisuihin.

Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja luotettavaa. Vuosien kokemuksella olemme oppineet, että jokainen projekti on ainutlaatuinen ja vaatii yksilöllistä lähestymistapaa. Me kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita tarkkaan, jotta voimme tarjota juuri heille sopivan ratkaisun. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää ja pyrimme aina ylittämään odotukset.

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen tapahtuma- ja henkilöstövuokrausmaailmaamme, jossa luovuus ja innovaatiot luovat tapahtumien erikoispiirteitä. Red Events on täällä toteuttaakseen unelmiasi ja auttaakseen sinua onnistumaan juuri siellä, missä tarvitset.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille, millaisen tapahtuman haluat järjestää. Me teemme siitä totta!

Red Events Oy