Kaikki palvelut saman katon alta

Red Events on suomalainen tapahtumatoimisto, joka tarjoaa monipuolisia tapahtumapalveluja yrityksille ja yleisölle. Olemme erikoistuneet järjestämään yritystapahtumia, promootioita ja myynninedistämiskampanjoita ympäri Suomen. Lisäksi tarjoamme tapahtuma- ja promootiohenkilökunnan vuokrauspalvelua, joka kattaa laajan verkostomme aktiivisista ja ammattitaitoisista työntekijöistä. Red Events on palvelualtis yritys, jolla on vuosien kokemus erilaisten tapahtumien toteuttamisesta.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia eri palveluntarjoajien välisestä yhteistyöstä tai koordinoinnista. Me huolehdimme kaikista yksityiskohdista alusta loppuun saakka, jotta tapahtumanne olisi sujuva ja onnistunut.

Monipuoliset tapahtumapalvelut

Kun haluat järjestää yritystapahtuman tai promootion, Red Events on oikea kumppani. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat teitä luomaan ikimuistoisen tapahtuman. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumanne aina huolellisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Olipa kyseessä sitten pieni yritysjuhla tai suurempi konferenssi, meillä on tarvittava osaaminen ja resurssit tapahtuman onnistumiseen.

Palvelumme kattavat tapahtuman järjestämisen kaikki vaiheet alkaen suunnittelusta aina toteutukseen asti. Meillä on vankka kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä, joten voitte luottaa ammattitaitoomme ja luovuuteemme. Meidän tavoitteenamme on aina tehdä asiakkaidemme tapahtumasta ikimuistoinen ja onnistunut.

Luotettava tapahtuma- ja promootiohenkilökunta

Red Eventsin tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaverkosto on yksi valtakunnan kattavimmista. Miksi? Koska meillä on aktiivista ja myyntihenkistä henkilökuntaa, joka on ammattitaitoista ja iloista. Valitsemme huolellisesti jokaisen henkilön verkostoomme ja koulutamme heidät tarvittaessa asiakaspalvelutaidoissa ja tuoteosaamisessa.

Tapahtuma- ja promootiohenkilömme ovat valmiita myymään, maistattamaan, promoamaan ja esittelemään eri tuotemerkkien tuotteita ja palveluita. Heillä on taito saada ihmiset innostumaan ja kiinnostumaan. Olipa kyse sitten messuista, tapahtumista tai kauppapaikoista, voitte luottaa siihen, että meidän henkilökuntamme tekee työnsä ammattitaidolla ja asiakaspalveluhenkisyydellä.

Yhteistyö kanssamme tarkoittaa sitä, että voitte keskittyä olennaiseen – tapahtumanne toteutukseen ja sen onnistumiseen. Me huolehdimme henkilökunnan rekrytoinnista, koulutuksesta ja koordinoinnista. Näin voitte olla varmoja siitä, että tapahtumastanne tulee ikimuistoinen ja että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko tehdä varauksen? Ota meihin yhteyttä:

Red Events Oy

Olemme täällä auttaaksemme ja tekemässä tapahtumastasi ikimuistoisen!”