Tapahtumajärjestelyt ammattilaisten avulla

Red Events on tapahtumajärjestelyalan kokenut ammattilainen. Tarjoamme laajasti yritys- ja yleisötapahtumia, promootioita sekä myynninedistämiskampanjoita yrityksille. Vuosien varrella olemme kasvaneet merkittäväksi toimijaksi alallamme, ansaiten maineen luotettavana ja monipuolisena tapahtumatuotantoyrityksenä. Suomalainen tapahtumatoimintamme kattaa koko maan, tarjoten asiakkaillemme aktiivista ja myyntihenkistä tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaa.

Meidän ammattitaitoiset ja iloiset työntekijämme ovat sitoutuneita palvelualttiiseen asiakaspalveluun. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri projekti, tapahtuma- tai promootiotuotantomme ammattilaiset toteuttavat sen vuosien kokemuksella. Meillä on vankka tausta toimialalta ja tarjoamme monipuolista osaamista erilaisten tapahtumien järjestelyssä.

Red Events – Huippuluokan tapahtumatuotantoa

Red Events Oy perustettiin vuonna 2006 ja se  on kasvanut tapahtumatuotantokentässä merkittäväksi toimijaksi. Meidän asiakkaidemme hyvinvointi on meille tärkeintä, ja siksi työntekijämme ovat huippuammattilaisia. Tarjoamme laadukasta tapahtumatuotantoa ja promootiohenkilökuntaa, joka on valtakunnan kattavimpia. Oli kyseessä sitten tapahtuma, promootio tai messut, meidän asiantunteva henkilökuntaverkosto myy, maistelee, promotoi ja esittelee tuotteita ja palveluita taidokkaasti ja ammattimaisesti.

Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko tehdä varauksen? Ota meihin yhteyttä:

Red Events Oy

Tervetuloa Red Events- elämykseen!