Henkilöstövuokraus

Sporttisia, iloisia ja ammattitaitoisia

Vahvuutenamme on laaja koko Suomen kattava työntekijäverkosto. Tunnemme henkilökuntamme, joten voimme taata sopivimmat tekijät juuri sinun tapahtumaasi.

Tapahtuma- ja promootiotyöntekijät

Red Events tarjoaa ammattitaitoiset tapahtuma- ja promootiotyöntekijät kayttöösi tapahtumasi ja promootiosi käytännön toteutukseen. He voivat mm. vastaanottaa vieraita, vetää kilpailuja, maistattaa ja myydä yrityksen tuotteita tai toimia VIP-emäntinä/-isäntinä, tuote-esittelijöinä, konsulentteina, myyjinä, messuedustajina tai flyer-jakajina. Red Eventsilla on valtakunnallinen vuokrahenkilöstöverkosto.

Etsimme aina tapahtumaan ja asiakkaan yrityskuvaan sopivimmat työntekijät. Tapahtuma- ja promootiotyöntekijämme ovat oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia. He kantavat vastuun työtehtävistään ja huolehtivat aina omalta osaltaan tapahtumakokonaisuuden toimivuudesta huomioiden tapahtumalle tai promootiolle asetetut myynti- ja aktiviteettitavoitteet.

Tapahtumatuottaja ja-assistentti

Kun yrityksesi tapahtuma tai promootio tarvitsee ammattimaista käytännön toteuttajaa, Red Eventsin tuottaja ja tuotantoassistentti ovat käytössäsi. Tuottaja ja tuotantoassistentti suunnittelevat ja käsikirjoittavat tapahtumasi tai promootiosi ja ohjaavat tuotannon kulkua itse tapahtumassa. Sinä yrityksesi edustajana voit rentoutua ja nauttia tapahtumasta ja keskittyä vieraisiin.