Tietoa Yrityksestä

2006

Perustettu

350

Promootiohenkilökuntaa

6821

Tapahtumapäiviä

Tiimimme

Red Events Oy:n alkujuuret kantautuvat vuoteen 1999 ja Nordensjöldin jäähalliin, jossa Hifk:n cheerleader-ryhmän vetäjän valtikka siirtyi nykyisen Red Eventsin toimitusjohtajan, Lotta Hurskaisen käteen.

Suositun ryhmän keikkakalenteri täyttyi niin tiuhaan, että toiminta kannatti yhtiöittää ja orastavan liiketoiminnan alulle perustettiin tapahtumatoimisto Red Events Oy.

Juurillensa ja punaiselle värille edelleen uskollisena, Red Events on kasvanut merkittäväksi tapahtumatuotantoja tuottavaksi ja promootiohenkilökuntaa tarjoavaksi yritykseksi.

Red Eventsin iloinen, sporttinen ja myyntihenkinen tapahtumahenkilökuntaverkosto on yksi valtakunnan kattavimmista. Tapahtuma- ja promootiohenkilöt myyvät, maistattavat, promoavat ja esittelevät viikoittain eri tuotemerkkien tuotteita tai palveluita messuilla, tapahtumissa ja parhailla kauppapaikoilla. Onko teidän yrityksellä tarve saada tuotteellenne lisää näkyvyyttä ja myyntiä? Red Events vie brändisi kuluttajien luo!

Red Events tuottaa ja toteuttaa tapahtumia, asiakastilaisuuksia ja henkilöstöjuhlia aina pienemmistä virkistyspäivistä 1000 hengen seminaareihin, ottaen täyden vastuun koko tapahtumasta. Tuleeko tapahtumat yrityksessänne lyhyellä varotusajalla? Ei huolta! Red Events on joustava ja taipuu pikkuhetkenkin muutoksiin!

 Mikäli haluat luotettavan ja laadukkaan tapahtumatuotannon sisältäen logistiikan, mainosmateriaalien tuottamisen sekä kaiken siltä väliltä, valitse Red Events. Saamme sen tapahtumaan!

Missio

Red Eventsin tehtävänä on työllistää nuoria ympäri Suomen keikkatöillä tapahtumamarkkinoinnin parissa ja toimia asiakaslähtöisesti jokaisen tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Visio

Red Events on laadukkain ja monipuolisin tapahtumatoimisto.

Arvot

  • Palvelu
  • Laatu ja luotettavuus
  • Sporttinen ja iloinen  ilmapiiri
  • Työkavereiden kunnioitus