Palvelut

Red Events on tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa monipuoliset tapahtumat ja promootiokiertueet yrityksille, vuokraa aktiivisia ja myyntitaitoisia tapahtuma- ja promootiotyöntekijöitä yritysten myynninedistämiskampanjoihin.
Tapahtuman järjestämisen ytimessä on tavoitteen asettaminen ja kohderyhmän määrittely. Mitä halutaan tehdä ja kenelle? Tavoite antaa pohjan onnistuneelle tapahtumalle, jonka kaikki osa-alueet ovat harmoniassa pienintä yksityiskohtaa myöden.

Messu- ja tapahtumapalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille niin pienet kuin suuretkin live-ja digitapahtumat, asiakastilaisuudet, henkilöstöjuhlat, tyky-päivät, urheilupäivät, kick-offit, seminaarit/webinaarit, pikkujoulut tai vuosijuhlat. Minkä tahansa tapahtuman haluatkaan järjestää kohderyhmällesi, tapahtumajärjestäjä Red Events on oikea valinta.

Promootiopalvelut

Yrityksesi menestymisen kannalta on olennaista, että tuotteesi ja palvelusi kohtaavat kuluttajan oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja mahdollisimman helposti. Jalkaudu yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kanssa asiakkaiden pariin – se kannattaa.

VIP- ja tapahtumatyöntekijät

Saat VIP tapahtumiin erikoistuneet tapahtumatyöntekijämme sekä -tuottajamme avuksi VIP tilaisuuksiisi usean vuoden ammattitaidolla.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media antaa lukuisia mahdollisuuksia markkinointiin, asiakaspalveluun ja viestintään. Somemainonta on tällä hetkellä ehdottomasti toimivin ja kustannustehokkain digitaalisen mainonnan muoto.

Ota yhteyttä Lottaan ja sovi tapaaminen!

Lotta Hurskainen, +358 44 288 1013,

lotta@redevents.fi

Ota yhteyttä Jenniin ja sovi tapaaminen!

Jenni Virtaneva (äitiyslomalla), +358 44 721 9371,

jenni@redevents.fi

Ota yhteyttä Sannaan ja sovi tapaaminen!

Sanna Orpana, +358 44 766 7711,

sanna@redevents.fi