Palvelut

Red Events on tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa monipuoliset tapahtumat ja promootiokiertueet yrityksille, vuokraa aktiivisia ja myyntitaitoisia tapahtuma- ja promootiotyöntekijöitä yritysten myynninedistämiskampanjoihin.
Tapahtuman järjestämisen ytimessä on tavoitteen asettaminen ja kohderyhmän määrittely. Mitä halutaan tehdä ja kenelle? Tavoite antaa pohjan onnistuneelle tapahtumalle, jonka kaikki osa-alueet ovat harmoniassa pienintä yksityiskohtaa myöden.

Messu- ja tapahtumapalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille niin pienet kuin suuretkin live-ja digitapahtumat, asiakastilaisuudet, henkilöstöjuhlat, tyky-päivät, urheilupäivät, kick-offit, seminaarit/webinaarit, pikkujoulut tai vuosijuhlat. Minkä tahansa tapahtuman haluatkaan järjestää kohderyhmällesi, tapahtumajärjestäjä Red Events on oikea valinta.

Promootiopalvelut

Yrityksesi menestymisen kannalta on olennaista, että tuotteesi ja palvelusi kohtaavat kuluttajan oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja mahdollisimman helposti. Jalkaudu yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kanssa asiakkaiden pariin – se kannattaa.

VIP- ja tapahtumatyöntekijät

Saat VIP tapahtumiin erikoistuneet tapahtumatyöntekijämme sekä -tuottajamme avuksi VIP tilaisuuksiisi usean vuoden ammattitaidolla.

Sosiaalisen median sisällöntuottaja

Sosiaalinen media on yksi monipuolisimmista markkinoinnin ja näkyvyyden välineistä yritykselle. Siksi onkin tärkeää, että yritys näkyy juuri siellä missä asiakkaasi ovat.

Haluatko yrityksellesi lisää myyntiä ja näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa?

Haluatko vahvistaa brändiäsi ja osoittaa yrityksenne ajantasaisuutta?
Tavoitatko varmasti oikeat kohderyhmät?

Ota yhteyttä Lottaan ja sovi tapaaminen!

Lotta Hurskainen,
+358 44 288 1013,

lotta@redevents.fi

Ota yhteyttä Jenniin ja sovi tapaaminen!

Jenni Virtaneva (äitiyslomalla),
+358 44 721 9371,

jenni@redevents.fi

Ota yhteyttä Sannaan ja sovi tapaaminen!

Sanna Orpana,(opintovapaalla)
+358 44 766 7711,

sanna@redevents.fi