Monipuoliset tapahtumapalvelut yrityksille

Red Events tarjoaa kattavat tapahtumapalvelut, jotka vastaavat yrityksesi tarpeisiin. Olipa kyseessä asiakastilaisuus, henkilöstötapahtuma, urheilupäivä tai seminaari, meillä on kokemusta ja osaamista toteuttaa tapahtuma ammattitaidolla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu tapahtuma luo lisäarvoa ihmiskohtaamisiin ja sitouttaa tärkeimmät kohderyhmäsi.

Meidän palvelumme kattavat kaiken tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta aina jälkimarkkinointiin asti. Voit luottaa siihen, että tapahtumasi on hyvissä käsissä, kun valitset Red Eventsin kumppaniksesi. Kerro meille tavoitteesi ja haasteesi, niin autamme sinua saavuttamaan ne.

Ammattitaitoinen ja iloinen henkilöstö

Red Events tunnetaan iloisesta ja ammattitaitoisesta henkilöstöstään, joka tekee tapahtumista unohtumattomia. Vuokraamme aktiivista ja myyntihenkistä tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaa ympäri Suomen. Työntekijämme ovat asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka osaavat kohdata asiakkaat hymyssä suin ja ammattimaisesti.

Henkilöstömme myy, maistattaa, promoaa ja esittelee viikoittain eri tuotemerkkien tuotteita tai palveluita messuilla, tapahtumissa ja kauppapaikoilla. Tämä tekee meistä yhden valtakunnan kattavimmista tapahtuma- ja promootiohenkilöstöverkostoista. Voit luottaa siihen, että henkilöstömme edustaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Red Events Restaurants – catering-palvelut tapahtumiin

Red Events Restaurants tarjoaa laadukkaat catering-palvelut, jotka täydentävät tapahtumasi kokonaisuutta. Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, meiltä saat herkulliset tarjoilut, jotka tekevät vaikutuksen vieraisiisi. Catering-palvelumme suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen.

Red Events Restaurantsin catering-palvelut kattavat kaiken alkupaloista pääruokiin ja jälkiruokiin. Voimme myös järjestää erikoisruokavaliot ja teemaan sopivat tarjoilut. Anna meidän huolehtia tarjoiluista, jotta voit keskittyä nauttimaan tapahtumastasi ja vieraidesi seurasta.

Yhteistyö Red Eventsin kanssa

Yhteistyö Red Eventsin kanssa on helppoa ja vaivatonta. Meillä on vuosien kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä, ja osaamme ottaa huomioon kaikki yksityiskohdat, jotta tapahtumasi sujuu moitteettomasti. Olemme joustava ja palvelualtis kumppani, joka toteuttaa niin pienet kuin suuret projektit ammattitaidolla.

Kun valitset Red Eventsin, voit olla varma, että tapahtumasi on hyvissä käsissä. Meidän tavoitteemme on tehdä tapahtumastasi menestys ja tarjota sinulle ja vieraillesi unohtumaton kokemus. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin suunnitellaan yhdessä täydellinen tapahtuma.