Tiedätkö, mitä kaikkea mielenkiintoista tapahtuu lähelläsi? Red Events haluaa auttaa sinua löytämään parhaat tapahtumat ja tarjoaa sinulle käyttöösi oman tapahtumakalenterin. Tapahtumakalenterimme avulla pääset helposti ja nopeasti selvittämään, mitkä ovat juuri sinulle sopivat tapahtumat ja missä ja milloin ne järjestetään.

Kun valitset tapahtumakalenterimme, saat käyttöösi huippuluokan teknologian, joka mahdollistaa tapahtumien selailun paikkakunnittain, päivämäärän mukaan tai vaikka kategorioittain. Voit valita mielenkiintoisimman tapahtuman klikkaamalla sitä, ja saat tarkempia tietoja, kuten ajankohtaisen ohjelman, esiintyjät, lipunhinnat ja tapahtumapaikan tiedot.

Tuotamme monipuoliset yritys- ja yleisötapahtumat

Red Events on tapahtuma-alan ammattilainen, joka tuottaa monipuolisia yritys- ja yleisötapahtumia. Olemme auttaneet lukuisia yrityksiä onnistumaan tapahtumissaan, oli kyseessä sitten asiakastilaisuus, yritysjuhla tai vaikkapa tuotelanseeraus. Yritystapahtuman suunnittelu ja järjestelyt voivat olla haastavia, mutta meidän kokenut tiimimme ottaa ne haltuunsa ammattitaidolla ja luovuudella.

Yleisötapahtumissa haluamme tarjota unohtumattomia kokemuksia kaikille osallistujille. Olipa kyseessä konsertti, festivaali tai urheilutapahtuma, Red Events tekee parhaansa varmistaakseen, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Ammattitaitoiset tapahtumatuottajamme vastaavat tapahtuman kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan tapahtumasta.

Vuokraamme aktiivista ja myyntihenkistä tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaa

Red Events tarjoaa myös tapahtuma- ja promootiohenkilökunnan vuokrauspalveluita ympäri Suomen. Tiedämme, miten tärkeää on valita oikeat henkilöt edustamaan yritystäsi tai tuotemerkkiäsi tapahtumissa. Siksi meillä on laaja ja ammattitaitoinen tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaverkosto, joka koostuu iloisista ja asiakaspalvelutaitoisista työntekijöistä.

Tapahtuma- ja promootiohenkilömme osaavat myydä, maistattaa, promoaa ja esitellä eri tuotemerkkien tuotteita tai palveluita. Meillä on vuosien kokemus alalta, joten voit luottaa siihen, että tehtäväsi hoituu ammattitaidolla ja palvelualttiudella. Valitsemalla Red Eventsin tapahtuma- ja promootiohenkilökunnan saat varmistettua, että tapahtumasi tai promootiosi onnistuu ja jättää unohtumattoman vaikutuksen.

Red Events on Suomen johtava tapahtumatoimisto, joka tarjoaa monipuolisia palveluita yritys- ja yleisötapahtumiin sekä tapahtuma- ja promootiohenkilökunnan vuokrausta. Ota yhteyttä meihin ja autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan onnistuneet tapahtumat lähelläsi!

Red Events Oy

Olemme täällä auttaaksemme ja tekemässä tapahtumastasi ikimuistoisen!