Innovatiiviset tapahtumaelämykset – Red Events

Suositun ja kokeneen tapahtumatoimiston tarina

Red Events on johtava tapahtumatuotannon ja promootiohenkilökunnan vuokrausyritys Suomessa. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 2006, kun Helsingin Jäähallissa toiminut HIFK:n cheerleader-ryhmä sai uuden vetäjän, Lotta Hurskaisen. Ryhmän suosio kasvoi niin nopeasti, että päätettiin perustaa oma tapahtumatoimisto.

Red Events on vahvasti sitoutunut punaiseen väriin, mikä kuvastaa yrityksen juuria ja intohimoa tapahtumien järjestämiseen. Vuosien varrella Red Events on kasvanut merkittäväksi toimijaksi tapahtumatuotannon ja promootiohenkilökunnan välityksessä. Meillä on iloinen ja motivoitunut henkilökunta, joka tarjoaa laadukasta palvelua erilaisiin tapahtumiin ja promootioihin ympäri maata. Tapahtuma- ja promootiohenkilöstömme on koulutettu ja ammattitaitoinen, ja heillä on vankka kokemus asiakaspalvelusta.

Tuotteet ja palvelut

Tarjoamme monipuolisia yritys- ja yleisötapahtumia, promootioita sekä myynninedistämiskampanjoita yrityksille. Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni vai suuri projekti, meillä on tarvittavat resurssit ja osaaminen sen toteuttamiseen. Tapahtumatoimistomme on vuosien kokemuksen myötä hionut prosessit ja toimintatavat, jotka takaavat sujuvan ja onnistuneen tapahtuman järjestämisen.

Lisäksi tarjoamme aktiivista ja myyntihenkistä tapahtuma- ja promootiohenkilökuntaa vuokralle ympäri Suomen. Henkilöstömme on rekrytoitu huolella, ja he ovat valmiita ottamaan vastuun erilaisten tapahtumien suunnittelusta, toteutuksesta ja markkinoinnista. Heillä on kyky myydä, maistattaa, promotoida ja esitellä erilaisten tuotemerkkien tuotteita tai palveluita messuilla, tapahtumissa ja kauppapaikoilla. Meidän vuokrahenkilökuntamme on ammattitaitoista sekä motivoitunutta, ja he tekevät kaikkensa varmistaakseen, että tapahtuma on ikimuistoinen ja onnistunut.

Olitpa sitten yritys tai yksityishenkilö, Red Events on täällä tarjotakseen sinulle unohtumattomia tapahtumaelämyksiä. Olemme ylpeitä työstämme ja intohimoisesti sitoutuneita toimittamaan palveluita, jotka ylittävät asiakkaidemme odotukset.

Ota yhteyttä Red Eventsiin ja anna meidän auttaa sinua luomaan unohtumaton tapahtuma.

Tarvitsetko lisätietoja tai haluatko tehdä varauksen?

Red Events Oy