Promootiopalvelut

maaliskuu 22, 2017

Promootiopalvelut

Yrityksesi menestymisen kannalta on olennaista, että tuotteesi ja palvelusi kohtaavat kuluttajan oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja mahdollisimman helposti. Jalkaudu yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kanssa asiakkaiden pariin – se kannattaa.

Red Events auttaa promootioiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Konseptoimme ja toteutamme promootiot siellä missä tuotteesi tai palvelusi kohderyhmät ovat, kuten kauppakeskuksessa, ruokakaupoissa, laskettelukeskuksissa, ravintoloissa, yleisissä tapahtumissa tai messuilla. Meillä on vahva kokemus ja huippunäytöt myyntipromootioista sekä teemme työtä, joka vaikuttaa.

Henkilökunnastamme löydät kustannustehokkaasti iloiset työntekijät ympäri Suomen, joilta ei hymy hyydy tiukankaan paikan tullen. Toteutamme promootiokiertueet, myynti- ja maistatuskiertueet, pop-up tapahtumat, tuotelanseeraukset, näytejakelut, asiakastyytyväisyyskyselyt sekä mysteerishoppaukset ammattitaidolla.

danmarkpillen.com/imovane/

Ideoimme asiakkaamme kanssa kuluttajien mieleenpainuvat kampanjat, joiden kärkenä on tunnettavuuden lisääminen, näkyvyyden maksimointi sekä myynnin kasvatus. Ammattitaitoisella toteutuksella sekä sitoutuneella henkilökunnalla varmistamme onnistuneen tapahtuman vahvistamaan brändiäsi.

Erotumme joukosta hyvällä työntekijä tuntemuksellamme. Tunnemme kaikki työntekijämme ja valitsemme aina asiakkaan imagoon parhaiten sopivat työntekijät. Erikoistapahtumiin asiakas saa halutessaan kauttamme oman alansa ammattilaisia kuten juontajia, kokkeja, kampaajia, maskeeraajia, alkoholiasiantuntijoita, tapahtumarakentajia tai vaikkapa urheilijoita.

Kokoamme jokaiselle brändille tiimit, jotka sitoutuvat tehtäviin parhaassa tapauksessa jopa useammaksi vuodeksi.

Koulutetun henkilökunnan lisäksi kauttamme onnistuu niin tyylikkään sekä mieleenpainuvan promootiopisteen suunnittelu 3D kuvin kuin myös pisteen rakennus avaimet käteen palveluna.

Red Events on tapahtumajärjestäjä, joka hoitaa koko paketin.