Messu- ja tapahtumapalvelut

marraskuu 2, 2020

Tapahtumapalvelut

Messut ja tapahtumat ovat yritykseltä suuri panostus, joten tätä varten tarjoamme vain parasta palvelua asiakkaillemme. Kauttamme saat usean vuoden kokemuksella juuri messuihin sekä tapahtumiin erikoistuneet työntekijät niin kuluttaja- kuin ammattilaistapahtumiin ympäri Suomen.

Suunnittelemme ja toteutamme niin pienet kuin suuretkin yritystapahtumat, asiakastilaisuudet, henkilöstöjuhlat, tyky-päivät, urheilupäivät, kick-offit, seminaarit, pikkujoulut tai vuosijuhlat. Minkä tahansa tapahtuman haluatkaan järjestää kohderyhmällesi, tapahtumajärjestäjä Red Events on oikea valinta.

Messut

Halutessasi tulemme apuun jo ennen varsinaista tapahtumaa ja autamme niin messupisteen suunnittelussa kuin myös rakennuksessa avaimet käteen palveluna. Ideoimme kanssasi erottuvan ja mieleenpainuvan messupisteen yrityksesi imagoin mukaisesti.

Tapahtumat

Red Eventsiltä saat tapahtumasi suunnittelun alusta loppuun avaimet käteen palveluna. Räätälöimme tapahtumat jokaisen asiakkaan näköisiksi sekä budjettiin sopiviksi.

Etsimme tapahtumapaikan, juontajat ja esiintyjät, hoidamme tapahtuman catering-koordinoinnin sekä aikataulutamme tapahtuman kulun. Hoidamme tapahtuman somistuksen, tekniikan sekä pystytyksen ja purun.

Huolehdimme tapahtumasi pienimpiä yksityiskohtia myöten kuntoon ja taivumme myös pikkuhetken muutoksiin. Tapahtumajärjestäjänä otamme tapahtumasta täyden vastuun, ja asiakas voi itse keskittyä nauttimaan lopputuloksesta.