Messu- ja tapahtumapalvelut

marraskuu 2, 2020

Tapahtumapalvelut

Messut ja tapahtumat ovat yritykseltä suuri panostus, joten tätä varten tarjoamme vain parasta palvelua asiakkaillemme. Kauttamme saat usean vuoden kokemuksella juuri messuihin sekä tapahtumiin erikoistuneet tapahtumasuunnittelijamme ja -tuottajamme.

Suunnittelemme ja toteutamme niin pienet kuin suuretkin yritystapahtumat, asiakastilaisuudet, henkilöstöjuhlat, tyky-päivät, urheilupäivät, kick-offit, seminaarit, pikkujoulut tai vuosijuhlat. Haluat sitten järjestää live-, virtuaali-, tai hybriditapahtuman kohderyhmällesi, tapahtumajärjestäjä Red Events on oikea valinta.

Tapahtumat

Haluat järjestää sitten live- tai digitapahtuman, saat Red Eventsiltä tapahtumasi suunnittelun alusta loppuun asti avaimet käteen palveluna. Räätälöimme tapahtumat jokaisen asiakkaan näköisiksi sekä budjettiin sopiviksi.

Etsimme tapahtumapaikan, juontajat ja esiintyjät, hoidamme catering-koordinoinnin sekä aikataulutamme tapahtuman kulun. Hoidamme tapahtuman somistuksen, tekniikan sekä pystytyksen ja purun sekä halutessasi myös vieraiden kutsuprosessin.

Huolehdimme tapahtumasi pienimpiä yksityiskohtia myöten kuntoon ja taivumme myös pikkuhetken muutoksiin. Me tapahtumajärjestäjänä otamme tapahtumatuotannosta täyden vastuun, asiakas voi itse keskittyä nauttimaan lopputuloksesta.

Messut

Yrityksen osallistumisen messuille on suuri panostus ja erottautuminen muista asiakkaita on entistä vaikeampaa. Me haluamme tehdä osallistumisen messuille mahdollisemman helpoksi. Halutessasi tulemme apuun jo ennen varsinaisia messuja ja autamme niin messupisteen suunnittelussa kuin myös rakennuksessa ja purussa avaimet käteen palveluna. Ideoimme kanssasi erottuvan, elämyksellisen ja mieleenpainuvan messupisteen yrityksesi imagoin mukaisesti. Meiltä saatte avuksenne myös ammattitaitoiset messutyöntekijät saavuttamaan messutavoitteenne niin liidien keruussa kuin muissa aktivoinneissa.