Tapahtumateollisuus ry:n mielenilmaus 8.9.2020

syyskuu 9, 2020

Red Eventsin toimisto osallistui eilen Tapahtumateollisuus ry:n järjestämään mielenilmaukseen, jossa aiheena oli tuoda esille tapahtuma-alaa kovasti ravistelleen koronakriisin massiiviset seuraukset. Mielenilmaus tapahtui Eduskuntatalolla ja Kansalaistorilla, joihin olivat kerääntyneet useat sadat tapahtuma-alan eri toimijat.

Mielenilmaus järjestettiin positiivisessa hengessä sekä paikalla oli hyviä ja tärkeitä puheenvuoroja. Puhumassa olivat mm. Live Nation Finlandin toimitusjohtaja Tomi Saarinen ja Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa. Puheenvuoroja oli myös messuista, festareista, artisteista ja hengellisistä tapahtumista. Odotetuin hetki oli kuitenkin elinkeinoministeri Mikä Lintilän ja Tapahtumateollisuus ry:n puheenjohtaja Pekka Timosen esiintyminen, jolloin Timonen luovutti Lintilälle tapahtumateollisuuden laatiman esityksen toimialan tukemisesta.

Tämän lisäksi sosiaalisessa mediassa levisi eilen postauksia pelkästä punaisesta kuvasta, joka toimi tapahtuma-alan esille astumisen symbolina. Kuvaa jakamalla osoitettiin tukea kyseiselle mielenilmaukselle ja yleisesti annettiin julkista huomiota tapahtuma-alan kriisiä varten.

Nyt on tapahtuma-alan aika tarvita huomiota ja tukea, joten toivomme eilisen saaneen aikaan reipasta tönäisyä eteenpäin. Olemme toiveikkaita!