Koronaturvalliset tapahtumat

syyskuu 15, 2020

Koronaturvallisten tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen on alkanut pikku hiljaa lisääntymään, mikä herättää monissa kiinnostusta ja kysymyksiä. Voiko tapahtumia tosiaan järjestää onnistuneesti ja turvallisesti?

Tähän mennessä tapahtumajärjestäjien järjestämissä tapahtumissa ei ole todettu yhtäkään koronatartuntaa. Me tapahtuma-alalla noudatamme tarkasti THL:n ja muiden viranomaisten suosituksia sekä löydämme parhaimmat ratkaisut turvalliseen tapahtumapäivään, josta kaikille jää vain positiiviset muistot. Olemme ammattilaisia, jotka ovat syntyneet ratkomaan erilaisia tilanteita ja luomaan oikeaa tunnelmaa.

Turvallista tapahtumaa tehdessä huomioimme huolellisesti kaikki eri vaiheet ennen tapahtumaa, itse tapahtumassa ja tapahtuman jälkeen. Nämä kaikki ovat sellaisia vaiheita, joista kerromme avoimesti, jotta tapahtumaan osallistujilla on hyvä ja turvallinen olo niin tullessa kuin lähtiessä. Tapahtumaan osallistujien lisäksi pidämme hyvää huolta myös omasta ja henkilökuntamme turvallisuudesta.

Haluamme olla entistäkin vastuullisempia ja luotettavampia, joten seuraamme ahkerasti uusia toteutusideoita ja käytäntöjä, jotta onnistuisimme täydellisesti.

Jos haluat kuulla lisää, olethan yhteydessä Lottaan!

Ota yhteyttä: 
Lotta Hurskainen
+358 44 288 1013
lotta@redevents.fi