RedEvents
Red Events - monipuolinen tapahtumatoimisto

Yritys

Red Events Oy:n alkujuuret kantautuvat vuoteen 1999 ja Nordensjöldin jäähalliin, jossa Hifk:n cheerleader-ryhmän vetäjän valtikka siirtyi nykyisen Red Eventsin toimitusjohtajan, Lotta Hurskaisen käteen. Suositun ryhmän keikkakalenteri täyttyi niin tiuhaan, että toiminta kannatti yhtiöittää ja orastavan liiketoiminnan alulle perustettiin tapahtumatoimisto Red Events Oy yhdessä toisen yhtiökumppanin, Elina Ilorannan kanssa vuonna 2006.

Juurillensa ja punaiselle värille edelleen uskollisena, Red Events on kasvanut merkittäväksi tapahtumatuotantoja tuottavaksi ja promootiohenkilökuntaa tarjoavaksi yritykseksi. Red Eventsin sporttinen ja iloinen tapahtumia ja promootioita toteuttava vuokrahenkilökuntaverkosto on yksi valtakunnan kattavimmista. Tapahtuma- ja promootiohenkilöt myyvät, maistattavat, promoavat ja esittelevät viikoittain eri tuotemerkkien tuotteita tai palveluita messuilla, tapahtumissa ja kauppapaikoilla.

Red Eventsin vahvuutena on vuosien kokemus urheilumaailmasta ja erilaisista tapahtuma- ja promootiojärjestelyistä. Vahva eri toimialojen tuntemus, joustavat palveluprosessit ja nopea reakointikyky ovat siivittäneet Red Eventsin menestystä. Red Events on menestyksekkäästi suunnitellut ja toteuttanut erilaisia yritysten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksia tyylikkäistä juhlagaaloista rentoihin illanistujaisiin ja rakentanut tuottavia promootioita asiakasyrityksilleen. Voit tutustua meidän ratkaisuihimme Palvelut-osiossa.

Red Events työllistää tällä hetkellä vakituista toimistohenkilökuntaa ja yli 200 vuokratyöläistä. Red Events pitää huolta henkilökunnasta ja kouluttaa henkilökuntaa säännöllisesti. Verkosto pidetään ammattitaitoisena ja palvelualttiina. Tutustu meihin tarkemmin Yhteystiedot-osiossa.

Red Events on sinun valintasi, jos haet palvelualtista, joustavaa ja monipuolista tapahtumatoimistoa, joka toteuttaa tapahtumasi ja promootiosi ammattitaidolla.

Saamme sen tapahtumaan!

Lotta, Petra ja Jasmina

Red Events Oy
Mechelininkatu 6
00100 Helsinki
Y-tunnus 2024097-6

Paperilaskut:
PL 59857
00063 LASKUNET

Verkkolaskut:
Verkkolaskutunnus 003720240976
Operaattorin välittäjätunnus 003710948874

Ota yhteyttä
Petra Kilpinen
+358 (0)44-7667711
petra@redevents.fi

Lotta Hurskainen
+358 (0)44-2881013
lotta@redevents.fi

Tilaa uutiskirjeemme