RedEvents
Red Events - monipuolinen tapahtumatoimisto

Tapahtuma- ja promootiohenkilömme ovat sporttisia, iloisia ja ammattitaitoisia. Vahvuutenamme on laaja koko Suomen kattava työntekijäverkosto. Tunnemme henkilökuntamme joten voimme taata sopivimmat työntekijät juuri sinun tapahtumaasi.

Tapahtuma- ja promootiotyöntekijät

1. Tapahtuma- ja promootiotyöntekijät

Red Events tarjoaa ammattitaitoiset tapahtuma- ja promootiotyöntekijät käyttöösi tapahtumasi ja promootiosi käytännön toteutukseen. He voivat mm. vastaanottaa vieraita, vetää kilpailuja, maistattaa ja myydä yrityksen tuotteita tai toimia VIP-emäntinä/isäntinä, tuote-esittelijöinä konsulentteina, myyjinä, messuedustajina tai flyer-jakajina. Red Eventsillä on valtakunnallinen vuokrahenkilöstöverkosto.

Etsimme aina tapahtumaan ja asiakkaan yrityskuvaan sopivimman työntekijät. Tapahtuma- ja promootiotyöntekijämme ovat oma-aloitteisia ja vastuuntuntoisia. He kantavat vastuun työtehtävistään ja huolehtivat aina omalta osaltaan tapahtumakokonaisuuden toimivuudesta huomioiden tapahtumalle tai promootiolle asetetut myynti- ja aktiviteettitavoitteet.

2. Tuottaja ja tuotantoassistentti

Kun yrityksesi tapahtuma tai promootio tarvitsee ammattimaista käytännön toteuttajaa, Red Eventsin tuottaja ja tuotantoassistentti ovat käytössäsi. Tuottaja ja tuotantoassistentti suunnittelevat ja käsikirjoittavat tapahtumasi tai promootiosi käsikirjoituksen ja ohjaavat tuotannon kulkua itse tapahtumassa. Sinä itse yrityksesi edustajana voit rentoutua ja nauttia tapahtumasta ja keskittyä vieraisiin.

3. Tapahtumien ja promootioiden taustavoimat

Tapahtumien ja promootioiden taustalla on usein tärkeitä taustavoimia kuten autonkuljettajat, roudarit, messurakentajat, hyllyttäjät. Heidän panoksensa on tärkeä, kun tapahtuman tai promootion toteutusta tehdään. Red Events tarjoaa käyttöösi erilaisia taustavoimina toimivia rooleja.

4. Projektipäällikkö ja projektiassistentti

Yrityksesi markkinointiviestinnän toiminnoissa voi toisinaan olla tilanteita, joissa tarvittaisiin apukäsiä projektikohtaisesti tai kausiluontoisesti, kun yrityksen omat resurssit eivät riitä. Red Events vuorkaa myös ammattitaitoisia projektipäälliköitä ja projektiassistentteja käyttöösi tilapäisien projektien toteutukseen.

"Red Eventsillä on erinomainen palvelu ja reipas henkilökunta. Kaikki järjestyy aina tilanteesta riippumatta."

Lisa Westerlund
Trade Marketing Manager
Adidas Group

Caset

Estrella

Estrellan IFK-pähkinä sämpläys Estrella1

Food Camp Finland Oy

Elisa Perhepäivä IFK:n kotiottelussa Elisa1

Lining Oy

Oktoberfest Lining

HIFK / Estrella

Estrella Gimmat HIFK:n kotiotteluissa estrella
Pr-henkilöt

Tapahtuma- ja promootiotyöntekijät

Pr-henkilöt
Tapahtumapalvelut

Tapahtumapalvelut

Tapahtumapalvelut
Cheerleaderit

Cheerleaderit

Cheerleaderit
Wellness

Kontaktointipalvelut

Wellness

Red Events Oy
Mechelininkatu 6
00100 Helsinki
Y-tunnus 2024097-6

Paperilaskut:
PL 59857
00063 LASKUNET

Verkkolaskut:
Verkkolaskutunnus 003720240976
Operaattorin välittäjätunnus 003710948874

Ota yhteyttä
Petra Kilpinen
+358 (0)44-7667711
petra@redevents.fi

Lotta Hurskainen
+358 (0)44-2881013
lotta@redevents.fi

Tilaa uutiskirjeemme