Red Events rekrytoi uusia promoottoreita

syyskuu 20, 2018

Syksyn aikana olemme ympäri Suomen rekrytoineet uusia promoottoreita tiimiimme.
Uusia työntekijöitä on löytynyt hyvin monipuolisesti; eri ikäisiä, miehiä ja naisia sekä erilaisilla työkokemuksilla varustettuja loistotyyppejä. Useat heistä ovat päässeet jo hyvin vauhtiin erilaisten keikkojen parissa, sillä syksyllä keikkoja on ollut tarjolla kaikille promoottoreillemme.

Promoottoreita meillä on tarjolla asiakkaillemme varsinkin isoimmissa kaupungeissa kuten Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa, mutta myöskin esimerkiksi Rovaniemellä, Jyväskylässä, Lahdessa ja Mikkelissä. Pienempiin kaupunkeihin työntekijämme liikkuvat kätevästi lähimmästä isommasta kaupungista.

Lisäksi meillä on osa promoottoreista päässeet hyvin hoidettujen työtehtävien ja usean vuoden kokemuksen perusteella erilaisiin esimiestehtäviin työkeikoilla ja se on varmasti motivoinut heitä työskentelyssään lisää.

Myös useiden kiertueiden takia meillä on ollut myös rakentajamiehiä töissä ja heitä haluaisimme rekrytoida lisää. Hakemuksen voi jättää meidän nettisivujen kautta.

Vaikka meillä oli tehostetumpi rekrytointikampanja käynnissä, niin silti meille voi aina ajankohdasta riippumatta hakea promoottoriksi täältä. Meiltä saat työkokemusta todella laajasti ja ihania työkavereita elämääsi!

Tässä linkki työhakemukseen: http://redevents.fi/fi/hakemus/