Palvelut

Red Events on tapahtumatoimisto, joka suunnittelee ja toteuttaa monipuoliset tapahtumat ja promootiokiertueet yrityksille, vuokraa aktiivisia ja myyntitaitoisia tapahtuma- ja promootiotyöntekijöitä yritysten myynninedistämiskampanjoihin.

Tapahtuman järjestämisen ytimessä on tavoitteen asettaminen ja kohderyhmän määrittely. Mitä halutaan tehdä ja kenelle? Tavoite antaa pohjan onnistuneelle tapahtumalle, jonka kaikki osa-alueet ovat harmoniassa pienintä yksityiskohtaa myöden.

Promootiopalvelut

Yrityksesi menestymisen kannalta on olennaista, että tuotteesi ja palvelusi kohtaavat kuluttajan oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja mahdollisimman helposti. Jalkaudu yrityksesi tuotteiden ja palveluiden kanssa asiakkaiden pariin – se kannattaa.

Tapahtumapalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme niin pienet kuin suuretkin yritystapahtumat, asiakastilaisuudet, henkilöstöjuhlat, tyky-päivät, urheilupäivät, kick-offit, seminaarit, pikkujoulut tai vuosijuhlat. Minkä tahansa tapahtuman haluatkaan järjestää kohderyhmällesi, tapahtumajärjestäjä Red Events on oikea valinta.

VIP- ja tapahtumatyöntekijät

Saat VIP tapahtumiin erikoistuneet tapahtumatyöntekijämme sekä -tuottajamme avuksi VIP tilaisuuksiisi usean vuoden ammattitaidolla.

Messut

Messut ovat yritykseltä suuri panostus ja tätä varten tarjoamme vain parasta palvelua asiakkaillemme. Kauttamme saat usean vuoden kokemuksella juuri messuihin erikoistuneet työntekijät niin kuluttaja- kuin ammattilaistapahtumiin ympäri Suomen.

Ota yhteyttä Jenniin ja sovi tapaaminen!

Jenni Räikkönen, +358 44 721 9371,

jenni@redevents.fi

Ota yhteyttä Johannaan ja sovi tapaaminen!

Johanna Rantala, +358 44 702 8800,

johanna@redevents.fi